Verkooppunt in Vlissingen

Sieraden van Atelier Merique nu ook te vinden bij House of Grace in de walstraat van Vlissingen.
Afspraak maken voor een uniek sieraad dat je helemaal op het lijf is geschreven? Dat kan!
Bel of mail me dan. Mobiel 0647585600
Mail info@ateliermerique.com

 

zilver – goud – edelstenen – trouwringen – verloven – herstellen – knopen – restaureren – graveren – zetten van edelstenen – geboortestenen – made with love

 

Atelier Merique

Kunst aan de kust 2023

Genieten van Kunst in combinatie met genieten van de Kust.
Het kan allemaal in Zoutelande, Meliskerke en omgeving.
Dit jaar is Atelier Merique er ook bij.
Je vind ons in Biggekerke: Basischool MFA, Voorhof 1, Biggekerke
17 – 19 aug 2023

Kunst aan de Kust

  • Donderdag 17 augustus 2023 van 13.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 18 augustus 2023 van 11.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 19 augustus 2023 van 11.00 – 16.00 uur.

Nieuwe ringen in de collectie

Twee gekleurde eyecatchers zijn er bij gekomen in de collectie. De mooie warm roze toermalijn en een gele citrien gezet in peervormige kastjes.
Beide ringen zijn vervaardigd uit geelgoud. Binnenkort volgen er meer nieuwe ontwerpen. Houd de site in de gaten! EUR 260 en EUR 235

Kunstmarkt 2021 Middelburg

Ik ben erg verheugd om te melden dat ik geselecteerd ben om deel te nemen aan de kunstmarkt in Middelburg op het mooie abdijplein!
En wel op zondag 1 augustus. Omcirkel in je agenda en kom ook gezellig kunst spotten op 1 augustus van 12.00 tot 17.00 uur.

2021

Vorig jaar ging alles anders door corona.
2021 bied nieuwe kansen!
Uiteraard sta ik dit jaar gewoon weer voor u klaar.
Wilt u brainstormen voor het maken van een uniek juweeltje, dan kan dit online.
Bel me gerust voor uitleg en ik hoop tot gauw ziens.

Verkooppunt Eindhoven

Wist u dat een greep uit mijn collectie ook bij sieradengalerie Cecile van Eeden te bewonderen is?
Deze prachtige galerie vind u op de Hoogstraat 301 te Eindhoven.
Winkel galerie voor moderne sieraden en horloges.

Vlissingen

De Lasloods in Vlissingen zal op 25 november het decor vormen voor allerlei ontwerpers op de Swan Market.
Design – sieraden – Wonen en inrichting – Kleding – Plantenontwerp – noem het maar op, je vind het er!
Ook staan wij er met de juweeltjes van Atelier Merique. Kom zeker even een kijkje nemen op deze mooie locatie en deze gezellige markt.
En wie weet, vind jij alvast je ideale kerstcadeau!

 

2018

Na enkele jaren deelgenomen te hebben aan verschillende kunstmarkten in het hele land, ga ik me dit jaar meer richten op het uitbreiden van mijn bestaande collectie. Ik heb veel zin om meer bijzondere edelstenen te verwerken in unieke creaties….

 

Toch staan er al een paar interessante exposities en kunstmarkten gepland en zullen er zeker nog enkele volgen. Voor de komende maanden iets dichter bij huis, en wel in Zeeland, een prachtige provincie die mijn hart gestolen heeft.

 

Hou de website in de gaten!

 

Maak een afspraak

Eind september en begin oktober heb ik nog ruimte voor afspraken in Zwolle voor het laten maken van een persoonlijk sieraad.
We ontmoeten elkaar bij Atelierwinkel Bijzonder-Heden en doen een brainstormsessie voor een persoonlijk en uniek juweeltje.
Oud goud? Neem dat mee!

Mail me op info@ateliermerique.com, dan neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in.

Graag tot ziens!

Trotsmarkt Kasteel in Baarn

Van 16 tot 18 december vind de trotsmarkt plaats in kasteel Groeneveld in Baarn! Atelier Merique is ook van de partij. Entree EUR 6,-

Expositie Moon Yoga Club in Bergen

Expositie zilveren juweeltjes van Atelier Merique bij de onlangs nieuw geopende Moon Yoga Club in Bergen, de hele maand oktober! Een prachtige locatie in het centrum van de stad.

De gezelligste zomerfair van het land!

Kom ook genieten tijdens de Den Alerdinck Zomerfair! Ervaar het goede leven zelf op 12, 13 en 14 augustus. De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en wij zijn er natuurlijk ook weer bij!

De Show

Een bijzonder juweel verdient een bijzondere doos… Blij met een tevreden klant! Zelfs als het sieraad niet wordt gedragen kan ze ervan genieten door deze mooie glazen memorybox, een kunststuk op zich. Gescoord tijdens een bezoekje aan de popup shop van www.shopmariekerusticusstyling.nl. Wat een gave spullen! Super fijn dat Chartour Retouches de kussentjes zo snel kon leveren. Happy dus!

Kunstspeuren in de Zak 30 april en 1 mei

Op 30 april en 1 mei ben ik (met juweeltjes) samen met Redmer Hoekstra (pentekeningen) te gast op het atelier van Betsy de Jonge (keramiek) in Heinkenszand in Zeeland.
16 ateliers openen hun deuren voor het publiek. Een bijzondere atelierroute in de zak van Zuid-Beveland!  Kom jij ook kunstspeuren in de zak?

 

Amethist juweeltje

De kop is van de ring is klaar. Een duidelijk beeld ontstaat van dit mooie juweeltje.
Maar wat voor een ring zal ik gaan maken?

 

Een juweeltje ontstaat

Wil je ook weten hoe dit juweeltje ontstaat? Hou dan Atelier Merique op Facebook in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen!

 

Midwinter in het Celekwartier

Midwinter in het Celekwartier

Op zaterdag 19 december a.s. vanaf 12.00 uur zijn de verborgen pleintjes tussen Papenstraat en Praubstraat aangekleed in winterse sferen. Er vindt een klein winterfestival plaats in het teken van kunst en cultuur.

De creatieve ondernemers van de Papenstraat hebben hun krachten gebundeld en hebben de sfeervolle binnenpleintjes uitgekozen als het kloppend hart van dit  festival.

Op het Celeplein staan verschillende marktkraampjes met handgemaakte producten en onder het genot van een warm drankje en een lekker hapje kunt u luisteren naar verschillende muzikale optredens. Opwarmen kan bij de vuurkorven of binnen in de foyer van filmtheater Fraterhuis, waar u luistert naar muziek van de Zwolse Vioolschool van Adriaan Stoet en zijn leerlingen. Atelierwinkel Bijzonder-Heden, papenstraat 4, is geopend voor mooie (handgemaakte) Kerstkado’s en hier vind u ook de juweeltjes van Atelier Merique.A600IMG_8646

In het atelier van Daniel Douglas, Papenstraat 6, is een speciale activiteit en er start ieder uur een rondwandeling door deze interessante buurt o.l.v. Mink de Vries, met als thema ‘moderne devotie’.

Midwinterfestival Papenstraat/Celeplein te Zwolle op zaterdag 19 december vanaf 12.00 uur.