Midwinter in het Celekwartier

Midwinter in het Celekwartier

Op zaterdag 19 december a.s. vanaf 12.00 uur zijn de verborgen pleintjes tussen Papenstraat en Praubstraat aangekleed in winterse sferen. Er vindt een klein winterfestival plaats in het teken van kunst en cultuur.

De creatieve ondernemers van de Papenstraat hebben hun krachten gebundeld en hebben de sfeervolle binnenpleintjes uitgekozen als het kloppend hart van dit  festival.

Op het Celeplein staan verschillende marktkraampjes met handgemaakte producten en onder het genot van een warm drankje en een lekker hapje kunt u luisteren naar verschillende muzikale optredens. Opwarmen kan bij de vuurkorven of binnen in de foyer van filmtheater Fraterhuis, waar u luistert naar muziek van de Zwolse Vioolschool van Adriaan Stoet en zijn leerlingen. Atelierwinkel Bijzonder-Heden, papenstraat 4, is geopend voor mooie (handgemaakte) Kerstkado’s en hier vind u ook de juweeltjes van Atelier Merique.A600IMG_8646

In het atelier van Daniel Douglas, Papenstraat 6, is een speciale activiteit en er start ieder uur een rondwandeling door deze interessante buurt o.l.v. Mink de Vries, met als thema ‘moderne devotie’.

Midwinterfestival Papenstraat/Celeplein te Zwolle op zaterdag 19 december vanaf 12.00 uur.